Atlantic Z Car Club Z Sport Canada
October 31, 2014, 04:55:15 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
Join us on facebook! Andrew started a facebook group for us. Join and help spread the word about our club. Keep in touch with fellow members and it's a great way to organize group rides this summer.
 
   Home   Help Search Calendar Gallery Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Forum performance issue should now be resolved.  (Read 1269 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jeffrey Richard
Atlantic Z Club Member
Administrator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 3683


74 260z


WWW
« on: May 10, 2008, 12:18:44 PM »

As most of you know the forums have been very slow to load the past week or so. I copied our database to a new server and things are much faster. Page load times are under 2 seconds for most. Let me know if you see the same improvements in speed.

Thanks

Jeffrey
Logged

rparks
Atlantic Z Club Member
Sr. Member
*****
Offline Offline

Posts: 263


« Reply #1 on: May 10, 2008, 01:07:57 PM »

Workin nicely now. Just got the Yellow 76 Pup loaded on the way to Quebec. Was the guy ever excited! Thanks for working on this . Good stuff and see you next weekend.
Logged
zZoomZz (Peter)
Atlantic Z Club Member
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 616


74 260Z, 2009 VP NL


WWW
« Reply #2 on: May 12, 2008, 12:40:17 AM »

Yup. instant speed! Thanks Jeffery!
Logged

Winter project - 3x Webers, cam, header, dual pipes, Tokicos
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.1 seconds with 21 queries.